Storitev za stranke: 0086-13868535185

Vse kategorije

Novice in dogodki

Domov>Novice in dogodki

Rpet netkane in poliestrske vrečke

Čas: 2022-05-30 Ogledi: 80

7

RPET pomeni recikliran polietilen tereftalat ali recikliran PET 

PET je močan, vzdržljiv material, ki ga je mogoče reciklirati in se uporablja za steklenice sode, steklenice za vodo in kozarce za hrano, medtem ko je iz Rpet mogoče izdelati izdelke, kot so odeje, avtomobilski deli, torbe, čevlji in drugo. 

Rpet se proizvaja z zbiranjem, razvrščanjem in recikliranjem PET, nato pa se material rafinira v kosmiče, ki jih je mogoče spremeniti v nove izdelke. Uporaba RPET kot alternative PVC-ju je velik korak naprej na poti k bolj zeleni, varnejši in čistejši prihodnosti. 


TORBE NEW WORLD 

Nova generacija v nakupovalnih vrečkah supermarketov. 

S ponosom oznanjamo naše najnovejše sodelovanje s supermarketom New World, ki vključuje štiri naše dizajne. Vsaka vrečka je izdelana iz tkanine RPET, ki je izdelana iz recikliranih plastičnih steklenic, pri čemer se iz plastičnih odpadkov ustvari nekaj čudovitega. V vsaki vrečki so 4 plastične steklenice. Uporabno in za večkratno uporabo! 

Tako super je bilo sodelovati pri tem projektu, ustvarjanju okolju prijaznih torb za večkratno uporabo za supermarkete New World. So najboljše torbe – pralne, hitro sušeče, lahke za prenašanje in super prostorne. Najlepša hvala Magenti, da se je to zgodilo! 

8

Kontakt: [e-pošta zaščitena] 

Whatsapp/Wechat: 0086-13868535185 

www.tryingmepack.com

Vroče kategorije